Regel uw woonzaken met ‘Mijn Woonplus’

(& win een cadeaubon van 50 euro)

-

Sinds november is de nieuwe website van Woonplus online met daarin het nieuwe klantportaal ‘Mijn Woonplus’. Daarmee kunt u als huurder veel woonzaken via het internet regelen. In december ontvingen alle huurders een brief met een unieke code. U kunt met die code uw Mijn-Woonplus-account in vier eenvoudige stappen activeren.

Mijn Woonplus is een beveiligde online omgeving waar u uw gegevens kunt inzien en veel woonzaken kunt regelen. U kunt bijvoorbeeld een reparatie melden, de huur betalen via iDeal, de huur opzeggen en de huurbetalingen en contacten met Woonplus inzien. U regelt het op het moment dat het u uitkomt.

Activeren voor 1 februari
Heeft u uw Mijn-Woonplus-account nog niet geactiveerd? Dan is dit het moment om dat te doen! Op 1 februari verloten wij vijf cadeaubonnen van 50 euro onder de huurders die hun account hebben geactiveerd. Dit kunt u heel eenvoudig doen via de pagina 'account activeren'. Hier kunt uw e-mailadres en unieke code invoeren en de volgende twee stappen wijzen zich vanzelf. Een ‘Mijn-Woonplus-account’ activeren duurt slechts een paar minuten. Heeft u geen brief ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via (010) 20 45 100. Wilt u geen gebruik maken van uw account? Dat is geen probleem. Dan kunt u gewoon op ‘de gewone manier’ uw zaken met ons blijven regelen.