Nieuws

Proef met deelscootmobielen in 2024

We willen graag dat ouderen en mensen met een lichamelijke beperking zo lang en comfortabel mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Daarvoor werken we intensief samen met Rogplus. In 2024 starten we een proef met de deelscootmobiel. We spraken erover met Jasper Flinterman en Tom Ernst.

Sociaal Statuut Uitverhuizen 2024-2028 ondertekend

Moet u verplicht verhuizen in verband met vernieuwbouw of sloop? Dan is het belangrijk dat u weet wat uw rechten zijn. Daarom leggen we deze duidelijk uit in een op maat gemaakt Sociaal Plan. Dit plan is gebaseerd op het Sociaal Statuut Uitverhuizen 2024-2028. Op 30 januari werd dit statuut ondertekend door Emile Klep en Said Ali.

Update Staatsliedenbuurt: hoe staan we ervoor?

Vorig jaar juni gaven wij een update over de herstructureringsplannen voor de Staatsliedenbuurt. Daarin verwezen we naar de brief die wij op 22 mei aan de gemeente hebben gestuurd. In deze brief kon u lezen dat we nog tot eind 2023 de tijd wilden nemen om samen met de gemeente het vertrouwen in een succesvolle aanpak te herstellen. Hoe staan we er nu voor?

Gezocht: nieuwe leden voor het Adviesforum Woonplus

Woon jij in Schiedam?  En woon je niét in een woning van Woonplus? Dan ben jij misschien wel het perfecte nieuwe lid van ons Adviesforum. Want we praten niet alleen graag met onze eigen huurders. We praten ook graag met onze buren!

Onze telefonische bereikbaarheid is verbeterd

Sinds 1 januari zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30u tot 16.30u. Daardoor is het eenvoudiger om ons te bellen op een moment dat het u schikt. Ook hoeft u minder lang te wachten voor u ons aan de lijn krijgt.

Team wijk- en buurtbeheerders straks weer op volle sterkte

Vorig jaar hadden we helaas te maken met personeelswisselingen waardoor het team niet meer compleet was. Daarom waren we ontzettend blij met de komst van Antano Sparreboom, die ons op dit moment nog steeds tijdelijk ondersteunt. En er is meer goed nieuws: in december verwelkomden we een nieuwe buurtbeheerder en op 1 februari start een nieuwe wijkbeheerder. 

Kinderschoenen en -jassen voor kledingbank Jurk & Co

Op 18 oktober maakten we kledingbank Jurk & Co in Groenoord blij met nieuwe kinderschoenen en -jassen. “Kleding en schoenen voor kinderen worden helaas niet veel ingeleverd", vertelt Marleen. "Logisch, want dat slijt nu eenmaal hard. Daarom is deze gift ontzettend welkom."