Spreekuur Staatsliedenbuurt van start

Zoals beloofd gaan we starten met de spreekuren in onze buurtpost aan de van Hallstraat 28. Woont u in de Staatsliedenbuurt? Dan kunt u hier met al uw vragen terecht.

Van harte welkom
Heeft u klachten over overlast in de buurt of schimmel in de woning? Dan is het fijn als u die tijdens deze spreekuren kunt melden. Wij kunnen deze klachten dan sneller oppakken. Wilt u andere dingen met ons delen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom. De koffie staat voor u klaar!

De spreekuren vinden steeds plaats van 15.00 uur tot 16.00 uur op de volgende dagen:

  • Donderdag 5 oktober
  • Dinsdag 17 oktober
  • Donderdag 2 november
  • Dinsdag 28 november
  • Donderdag 5 december
  • Dinsdag 21 december

Wij starten in eerste instantie met een tweewekelijks spreekuur. Blijken er meer spreekuren nodig? Dan plannen we extra momenten in. Eind dit jaar maken wij dan weer de planning voor het eerste kwartaal van 2024.

Meedenkgroep
We gaan ook starten met onze meedenkgroep. In deze groep kunt u meedenken over manieren waarop we de buurt de komende tijd kunnen verbeteren. Daarbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan het inzetten van onze buurtpost. Wij zijn heel benieuwd naar uw idee├źn.

Wilt u ook graag meedenken? Geef uw interesse dan snel aan ons door, dan kunt u er de eerste bijeenkomst al bij zijn. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 8.30 uur en 12.00 uur, via e-mail of door op 5 oktober even op het spreekuur langs te lopen. We willen in de maand oktober graag een eerste keer bij elkaar komen. Zodra we minimaal drie aanmeldingen hebben, kunnen we starten.

Nieuwe steekproef schimmelklachten
Tot slot is het ook bijna oktober. Dit is de maand waarin Cauberg-Huygen een nieuwe steekproef gaat doen. Wanneer dit precies wordt ingepland is afhankelijk van het weer. Het moet namelijk koud genoeg zijn. Zodra de planning rond is, ontvangt u hierover een brief.