Fotografie van al onze woningen en complexen

Michelle Muus en Jacco Valk fotograferen dit jaar al onze woningen en complexen. Wij kunnen niet aangeven wanneer zij in uw straat langskomen. Dat is onder andere afhankelijk van hun eigen agenda, van het weer, van de stand van de zon en van gepland onderhoud. Daarom stellen wij ze hier graag aan u voor en vertellen we u hoe zij werken.

Onze fotografen hebben de opdracht om zowel de woningen te fotograferen als de directe woonomgeving. Denk daarbij aan de hele straat, een speeltuintje of een parkje. Heeft uw complex een mooie, centrale entreehal of een binnentuin? Dan fotograferen ze die ook voor ons. 

Hoe werken ze?
Meestal fotograferen ze gewoon vanaf de straat. Maar soms is het beter om vanaf een iets hoger standpunt te fotograferen. Is dat er niet? Dan gebruikt Jacco soms een hoogtemast. Dat is een lange stok waarmee hij zijn camera een aantal meters omhoog kan brengen. Michelle gebruikt hiervoor een drone. 

Uw privacy
U hoeft zich geen zorgen te maken om uw privacy. Jacco en Michelle fotograferen alleen de buitenkant van woningen. Ook fotograferen ze niet door de ramen naar binnen. Verder zorgen zij ervoor dat er geen mensen in beeld komen. Op een wat drukkere plek - een speeltuin of parkje bijvoorbeeld - kunnen zij u daarom vragen even uit beeld te gaan. Het is dan heel fijn als u daaraan mee wilt werken. Komt er per ongeluk toch iemand in beeld? Dan gebruiken wij die foto niet. Hebben we de foto echt nodig? Dan maken wij de personen die erop staan onherkenbaar.

Onze fotografen kunnen zich altijd legitimeren
Wij hopen dat de foto's op deze webpagina voldoende zijn om onze fotografen te herkennen. Twijfelt u toch? Vraag hen dan gerust om legitimatie.