Spreekuurlocatie Oost

In Schiedam Oost hebben wij (nog) geen eigen buurtpost. Wel houden wij hier wekelijks spreekuur in het Wijkhuis Oost. Tijdens dit spreekuur zijn wijkbeheerder Michel of buurtbeheerders Antano en André aanwezig. Zij wisselen elkaar af. U bent van harte welkom.

Spreekuur donderdag
wekelijks 14.00u tot 15.00u

Met welke vragen kunt u op het spreekuur terecht?

Het spreekuur is bedoeld voor onderwerpen die te maken hebben met uw directe woonomgeving. Vindt u bijvoorbeeld dat uw gebouw niet goed wordt schoongemaakt? Staat er afval op plaatsen waar het niet hoort? Is er verlichting kapot of zijn de bergingen overvol? Dan kunt u hiervoor altijd even langslopen. Wij kunnen deze problemen dan oppakken. Natuurlijk horen wij het ook heel graag als u ergens heel tevreden over bent. Of als u goede ideeën heeft om uw buurt mooier en veiliger te maken. We kunnen dan samen kijken of we deze ideeën kunnen realiseren. 

Overlast
Voor overlastzaken zoals burenruzies en geluidsoverlast hebben we tijdens het spreekuur helaas niet voldoende tijd. Ook is het fijner om deze zaken meer privé met u te bespreken. Ervaart u overlast? Meld dit dan alstublieft via het formulier op onze website. Wij maken hiervoor dan een aparte afspraak met u. 

Reparaties
Het spreekuur is niet bedoeld voor het melden van reparaties in uw eigen woning. Wilt u een reparatieverzoek indienen? Dan kunt u dit 24 uur per dag, 7 dagen per week doen via dit formulier