Buurtpost Heijermansplein

Hartelijk welkom in onze buurtpost aan het Heijermansplein. Deze buurtpost is een belangrijke uitvalsbasis voor onze wijkbeheerder Dion en buurtbeheerder Prashant. Twee keer in de week houden zij hier een inloopspreekuur. U bent dan van harte welkom. 

Spreekuur dinsdag
wekelijks 14.00u tot 15.00u

Spreekuur donderdag
wekelijks 14.00u tot 15.00u

Met welke vragen kunt u op het spreekuur terecht?

Het spreekuur is bedoeld voor onderwerpen die te maken hebben met uw directe woonomgeving. Vindt u bijvoorbeeld dat uw gebouw niet goed wordt schoongemaakt? Staat er afval op plaatsen waar het niet hoort? Is er verlichting kapot of zijn de bergingen overvol? Dan kunt u hiervoor altijd even langslopen. Wij kunnen deze problemen dan oppakken. Natuurlijk horen wij het ook heel graag als u ergens heel tevreden over bent. Of als u goede ideeën heeft om uw buurt mooier en veiliger te maken. We kunnen dan samen kijken of we deze ideeën kunnen realiseren. 

Overlast
Voor overlastzaken zoals burenruzies en geluidsoverlast hebben we tijdens het spreekuur helaas niet voldoende tijd. Ook is het fijner om deze zaken meer privé met u te bespreken. Ervaart u overlast? Meld dit dan alstublieft via het formulier op onze website. Wij maken hiervoor dan een aparte afspraak met u. 

Reparaties
Het spreekuur is niet bedoeld voor het melden van reparaties in uw eigen woning. Wilt u een reparatieverzoek indienen? Dan kunt u dit 24 uur per dag, 7 dagen per week doen via dit formulier


Inloopmomenten Careyn en Seniorenwelzijn

Ook Careyn en Seniorenwelzijn maken gebruik van onze buurtpost. Hun spreekuren zijn speciaal bedoeld voor de bewoners van de Heijermansflat zelf. Careyn houdt een zorgspreekuur op dinsdag van 15.00u en 16.00u. Wie vragen over zorg- en ondersteuning heeft, is dan van harte welkom. Seniorenwelzijn is er op donderdag van 9.00u tot 11.00u. Bewoners zijn dan welkom met vragen en ideeën over (mogelijke) activiteiten in de flat. 


Ideeën over de inzet van deze buurtpost?

Deze buurtpost is er voor u. Heeft u ideeën over de manier waarop wij deze buurtpost zo goed mogelijk voor u kunnen inzetten? Deel deze dan met Dion of Prashant. Wie weet kunnen wij uw idee dan in de toekomst realiseren.