Ondersteunen van VvE’s

Als VvE Beheerder neemt Woonplus VvE Beheer u veel werk uit handen. De dagelijkse gang van zaken, de uitvoering van vergaderbesluiten, administratie, financiën, bestuur en technisch beheer zijn allemaal de verantwoordelijkheid van de VvE beheerder. U maakt gebruik van een organisatie die de kennis en ervaring heeft om deze taken te kunnen uitvoeren.

 

Onderhoud

Woonplus VvE Beheer actualiseert het aanwezige onderhoudsplan of kan deze als aanvullende dienst voor u opstellen indien niet voorhanden. Zo bent u ervan verzekerd dat alle vormen van onderhoud regelmatig en vakkundig worden beoordeeld. U komt nooit voor vervelende verrassingen te staan.

 

Actuele kennis

Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Ook technieken en materialen verbeteren in de loop der tijd. Voor een VvE is het belangrijk om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te zijn en gebruik te kunnen maken van altijd actuele kennis. Met Woonplus VvE Beheer als partner in uw VvE hebt u die kennis in huis.

 

Communicatie

U wilt weten wat er gebeurt in uw VvE. Op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken, langer lopende ontwikkelingen en natuurlijk de financiële positie van uw VvE. Woonplus VvE Beheer is een flexibele organisatie die open en snel communiceert. Zo heeft u via internet toegang tot de actuele administratie van uw VvE en kunt u alle relevante informatie online bekijken. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken.

 

Kwaliteit

Werk dat uitgevoerd wordt aan het complex waarin u woont, moet goed uitgevoerd worden, tegen een scherpe prijs. U kunt profiteren van het uitgebreide netwerk van servicebedrijven waarover Woonplus VvE Beheer beschikt. De kwaliteit van het geleverde werk wordt uiteraard altijd gecontroleerd.