Coronavirus maatregelen VvE Beheer

Wij volgen de adviezen van het RIVM om de verspreiding van het Coronavirus mogelijk mogelijk te voorkomen. Daarom nemen we de volgende maatregelen. Deze gelden in ieder geval in de door de overheid betrokken periode.

 

Beperkt contact en uitstel vergaderingen

We beperken de komende tijd onze contacten met onze relaties. De vergaderingen van eigenaars worden tot nader order uitgesteld. We proberen mogelijke mogelijk zaken digitaal of via de telefoon op te lossen. We doen tijdelijk zo min mogelijk bezoeken voor reparaties van keuringen.

 

Contact per telefoon en e-mail

U kunt ons nog steeds bereiken via telefoonnummer (010) 20 45 204, op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Is uw vraag of verzoek niet dringend? Stuur dan een e-mail naar  vvebeheer@woonplus.nl .

 

Alleen spoedreparaties

We doen alleen reparaties die spoed hebben. Bijvoorbeeld als er een ernstige waterlekkage is, bij een liftopslag van een opslag aan het collectieve verwarmingssysteem. Bel dan (010) 20 45 204. Buiten kantoortijden wordt u automatisch doorgeschakeld naar onze wachtdienst.

 

Onderhoudsprojecten

We blijven onderhoudsprojecten zoveel mogelijk doen. In ieder geval het werk waarvoor we niet in de woning hoeven te komen (zoals gevel- en dakonderhoud). Verder bekijken we per project van we werken moeten aanpassen van uitstellen. In dat geval informeert de beheerder van de technische beheerder de eigenaars voor wie dat geldt.

Wij danken u voor uw begrip!