Over Woonplus VvE Beheer-oud

Woonplus VvE Beheer is een zelfstandige beheerorganisatie die is voortgekomen uit woningcorporatie Woonplus Schiedam. Woonplus VvE Beheer is een kleine organisatie die flexibel kan opereren. We leveren een professionele aanpak op maat vanuit een persoonlijke benadering. Dat is de basis voor een prettige en constructieve samenwerking waarin we veel investeren.Maatwerk

Elk complex heeft zijn eigen bewoners, kenmerken en historie. Of u nu lid bent van een actieve VvE of een zogenaamd slapende VvE waar nauwelijks iets gebeurt; wij bieden een professionele actieve aanpak op maat. Eén ding is echter voor alle VvE's hetzelfde: uw gemeenschappelijke belang staat altijd voorop.


Voordelen

Woonplus VvE Beheer beschikt over een breed netwerk van serviceverleners waarvan u kunt profiteren. Zo kunt u aantrekkelijke verzekeringspakketten en onderhoudscontracten afsluiten. U bent verzekerd van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.


Totaalpakket

Met een organisatie die helemaal gericht is op VvE-beheer kunnen wij u een totaalpakket bieden waarin alle taken van de beheerder zijn opgenomen. We zijn thuis op bestuurlijk, technisch, financieel en administratief gebied. Dit totaalpakket is gericht op VvE's vanaf 25 appartementen.