Schoonmaken dakgoten

Deze week zijn wij gestart met de inspectie van de dakgoten van onze woningen. Indien nodig worden de dakgoten ook schoongemaakt.

Wij hebben de opdracht voor deze inspectie verleend aan Van der Velden Rioleringsbeheer Rotterdam BV. Zij laten deze werkzaamheden uitvoeren door een hierin gespecialiseerd bedrijf: D. Stelder Diensten Groep BV.

Wanneer kunt u hen verwachten?
De werkzaamheden zijn maandag 5 september gestart en duren enkele weken. Zodra uw wijk en complex bijna aan de beurt zijn, ontvangt u een brief van de firma Van der Velden. Hierin staat welke dag zij langs zullen komen. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven.

Voorbereidingen
Het is fijn als de werkzaamheden zo goed mogelijk en met zo min mogelijk overlast voor u kunnen verlopen. Wilt u daarom op deze dag, zowel aan de voorzijde als de achterzijde, de ramen gesloten houden en zonneschermen volledig indraaien? En wilt u onder de dakgoot alles zoveel mogelijk vrijmaken en geen waardevolle zaken, zoals fietsen, was, en tuinmeubelen, laten staan? De monteurs kunnen op die manier goed bij de dakgoten komen. Tot slot vragen wij u de monteurs ook toegang te geven tot uw tuin, óók wanneer u niet aanwezig bent.

Meer informatie
Heeft u vragen over de reiniging? Dan kunt u contact opnemen met D. Stelder Diensten Groep BV via 0570 -628948 of per email info@dsdg.nl