Luxe appartement met prachtig uitzicht

Flatwoning met lift € 419.500,00 kosten koper

Een schitterend, luxe, instap klaar 4 kamer appartement van ca. 116m² met een ruim balkon van 17m² gelegen op de 8e verdieping van een in 2011 gebouwd complex "De Watertoren".
Het gehele appartement is voorzien van een parket vloer, heeft een heerlijke lichtinval via de grote raampartijen en een schitterend uitzicht. Het appartement is voorzien van een privé parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein. De locatie is ideaal met alle voorzieningen in de directe omgeving: buurtwinkels, centrum van Schiedam, natuur (Beatrixpark en Midden Delfland), openbaar vervoer en een goede verbinding naar snelwegen A20-A15 en A4.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten entree met toegang tot de bergingen, luxe hal, trapopgang en lift.

8e verdieping:
Entree, gang, modern toilet voorzien van fonteintje. Schitterende riante/lichte woonkamer van ca. 46m² voorzien van parket vloer, luxe keuken met inbouwapparatuur (Siemens). Via de schuifpui is de toegang tot het riante balkon. Ruime inpandige berging met CV en wasmachine/droger opstelling. Slaapkamer I van ca. 11,4 m². Slaapkamer II van ca. 11,3m² en slaapkamer III van ca. 17,4m². De slaapkamers aan balkon zijde geven ook toegang naar het balkon. Luxe uitgevoerde badkamer (3,17m x 1,80m) mooi betegeld en voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en designradiator. Slaapkamer II en III en de woonkamer zijn voorzien van sunscreens.

Balkon:
Ruim zonnig balkon van ca. 17m² met een mooi zicht over de wijk.

Berging:
In de onderbouw is nog een eigen box voor het stallen van fietsen (ca. 3m²).

VVE:
Er is een actieve VvE. De maandelijkse bijdrage is ca. € 154,06.

Overige:
-Oplevering in overleg;
-Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein;
-Bouwjaar 2011;
-Energielabel A;
-Erfpacht is afgekocht tot 1 september 2060;
-Verwarming en warm water middels combi cv ketel HR Intergas uit 2011;
-Woonoppervlakte ca. 116m²;
-Inhoud ca. 380m³;
Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen;
-Zelfbewoningsplicht;
-Verkoop regulerend beding van toepassing;
-Dit appartement is niet volgens NEN2580 ingemeten, de aangehouden afmetingen zijn afkomstig van soortgelijk appartementen in het complex;
- Verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond. Dit wordt specifiek in de koopakte vermeld.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.