Appartement Heijermansplein met enorme zolderverdieping

Appartement € 309.500,00 kosten koper

APPARTEMENT MET ZOLDER WELKE DOOR HET PLAATSEN VAN EEN VASTE TRAP VERGROOT KAN WORDEN VAN 93.1m2 NAAR 141M2!

Ruim 4 kamer appartement gelegen op de 3e en 4e verdieping. Het appartement is voorzien van een zeer ruime zolder van ruim 48m2. Deze ruimte is niet meegenomen in het gebruiksoppervlakte, maar door het plaatsen van een vaste trap wordt de woning van 93m2 opeens 141m2! Er is een woonkeuken aanwezig en op de woonverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, de badkamer en het toilet. De woning ligt aan de rustige buitenrand van de Woudhoek-Zuid, gunstig ten opzichte van winkels, scholen, openbaar vervoer (bus en tram) en uitvalswegen. Winkelcentrum Hof van Spaland, maar ook recreatiegebied Midden Delfland en het Beatrixpark liggen op loopafstand.

3e verdieping: Entree, meterkast, woonkeuken van ca. 14m2 met net uitgevoerd keukenblok met een oven, gaskookplaat en een afzuigkap. Naast de keuken ligt een ruimte die als bijkeuken kan dienen. Ruime woonkamer van ruim 26m2. 3 ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 12.2m2, ca. 12.1m2 en 9.6m2. De extra tussenhal geeft middels een vlizotrap toegang tot de vliering van ca. 48m2. Apart toilet en een eenvoudig uitgevoerde badkamer met wastafel en douche.

4e verdieping: Middels een vlizotrap is de 4e verdieping te bereiken. De totale verdieping is ca. 48m2 kan gebruiksoppervlakte worden als er een vaste trap geplaatst wordt. De verdieping is nu ingedeeld in 3 aparte ruimtes en er is een dakraam aanwezig.

Berging: Op de begane grond bevindt zich een eigen berging.

Overige:

-Energielabel D;

-CV ketel uit 2008;

-Kunststof kozijnen met HR++ beglazing;

-Erfpacht t/m 30-06-2073. Canon afgekocht tot 01-07-2049;

-Actieve Vereniging van Eigenaren, maandelijkse bijdrage € 195,- en berging € 7,50;

-Gebruiksoppervlakte 93.1m2 + 47.5m2 inpandige ruimte welke bij het gebruiksoppervlakte betrokken kan worden; middels het plaatsen van een vaste trap (NEN2580 ingemeten);

-Inhoud ca. 250m3 (NEN2580 ingemeten);

-Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk;

Bijzonderheden:

- Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen;

- Zelfbewoningsplicht;

- As is where is clausule van toepassing;

- Verkoop regulerend beding van toepassing;

- Ouderdomsclausule van toepassing;

- Asbestclausule van toepassing;

- Verkoper heeft woning zelf nooit bewoond, dit wordt specifiek in de koopakte genoemd.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.